Anekdoter

Rav og rav i den.

Sidst i oktober 2014 var Heidi og Jan i sommerhuset – Jan som den ene medejer og hans kæreste.

Vi skulle op og se at sommerens strabadser med at male sommerhuset udenvendig, stadig holdte sig pæne og holde en rolig ferie. Det ville selvfølgelig også være spændende om vi kunne finde noget rav. Når efterårs stormene kommer, bliver havbunden oprørt og vandet bliver koldt nok til at sikre opdrift, løsner ravet sig i ravpindelagene på bunden af Kattegat. Jeg var helt oppe at køre over at skulle på strandture, vandre og være “ting-finder”.

Skulle vi ikke holde ferie sammen

– Anderledes forholdte det sig med Heidi, som egentlig mere ville slappe af hjemme i sommerhuset foran den varme brændeovn. Sådan gik flere dage, hvor jeg tænkte at Heidi var udkørt efter skiftende arbejdstider som sygeplejestuderende og skolearbejde. Jeg syntes godt nok hun var meget træt. Det at hun ikke kunne se, mulighederne og eventyrene lå lige for næsen af hende. Anti-dagligdag, det var da sådan lidt træls.

Hen mod lørdag og inden vi skulle hjem søndag havde jeg fået nok, for det havde været som om vi ikke havde holdt ferien sammen.

Hmm der var jo også lige det…

Vi havde jo droppet præventionen fra september og tænkte det kommer, når det kommer, så jeg havde en mistanke. Jeg vendte for Heidi, jeg ville tage ned i brugsen lørdag og købe en graviditets test, i ved dem med to i. Jeg kom hjem, og hun forsvandt for en stund. – Ja det virkede som en evighed, tror lige hun skulle tygge på den, altså ikke bogstavelig talt, men kom tilbage 10 minutter senere og viste mig resultatet.

Den lille ny familie

Det blev en dreng fra 1 juli 2015 og hedder Eskild. Sidenhen er vi blevet beriget med endnu en dreng og vi skal op i sommerhuset uge 30 – 2017, hvor der skal leges i Storhaven og på tur til stranden ved Vesterø, Stokken og Danzigmann.

 

Send gerne flere anekdoter til admin@skovidyl.dk

 

Tilbage til Forsiden