Vores Sommerhus på Læsø ligger i Byrum centralt på øen

- Herfra er der ikke langt til alt på Læsø, om man vil gå, cykle eller køre

Seværdigheder

Seværdigheder er der mange af på Læsø. Dem kan man blandt andet se fra sin cykel. Læsø er kendt for sin cykelturisme og der er gode cykelstier rundt på øen. Der ikke langt til strand, skov, små søer, indkøbsmuligheder på Læsø. Man kan leje cykler forskellige steder på øen eller tage sin egen cykel med. Læsø byder på mange oplevelser, eventyr og rekreative muligheder, samt en masse ø-liv, vejboder og kærlighed.

Geocaching

– er en moderne form for skattejagt, som flere i familien med stor glæde har udforsket.Læs mere på Geocaching Læsø – GPS Skattejagt mm.

Shelters og Overnatning i det fri 

Læs mere om vores erfaringer her og den vidunderlige at komme i ét med naturen oplevelse Ud i naturen

 

Thorsen Fisk

– i Østerby er absolut et must at besøge, når vi tager på øen.

Her får du friskfanget jomfruhummer, krabbekløer, fiskedelle fars og en masse

forskellige fiskearter som kuller, rødspætte, stenbider, torsk og mange andre.

 

Læsø Saltsydning

Få en oplevelse for hele familien med at syde eget salt eller en aften med rundvisning og fortælling i bålglødernes skær.

Køb salt, hudpleje mm. og spis pandekager bagefter

 

Ravjagt.

Om Efteråret og Vinteren er der mulighed for at finde rav. Vandet bliver koldt, saltkoncentrationen øges og giver den rette opdrift. Vi har gået mange ture ved stranden og har fundet lidt. Det er jo en hel videnskab i sig selv at finde det helt rette tidspunkt at lede på. En god tommelfingerregel er når en storm har lagt sig, der er fralandsvind og understrømmen bevæger sig mod land, der er der størst sandsynlighed for at finde det nordiske guld.

 

Google Street View

Har du lyst til at sidde og udforske Læsø hjemme fra computeren kan du via GoogleStreetView, starte ved færgen i Vesterø. Udforsk Her!